Dagelijks op Grolloo Radio

Muziek voor Volwassenen

De oervormen van muziek lijken niet meer te bestaan. Radiostations hanteren een commercieel format. Het draait niet meer om muziek, maar om schijtlollige discjockeys en prietpraat brakende sidekicks. Daar zal ongetwijfeld een doelgroep voor zijn, maar het treurige resultaat is wel, dat je via de radio geen country, soul, americana, blues en nostalgische muziek meer hoort.

Hierdoor is Nederland een smakeloos muziekland geworden. De macht ligt bij de muzieksamenstellers, heren die van achter een bureau bepalen wat de luisteraars voorgeschoteld krijgen. En dat is meestal een emmer vol bullshit, plus wat gouwe ouwen. Er komen wekelijks prachtige albums uit, maar de radio heeft de functie van doorgeefluik afgezworen, waardoor ze het publiek dom houden.

Grolloo Radio is gespecialiseerd in muziek die u doorgaans niet op de radio hoort. In Muziek voor Volwassenen, samengesteld en gepresenteerd door Johan Derksen worden alle tracks volledig gedraaid en voorzien van relevante info en interessante weetjes.

Muziek voor Volwassenen hoor je van maandag t/m vrijdag van 11.00 uur tot 12.00 uur en om 17.00 uur tot 18.00 uur. In het weekend is Muziek voor Volwassenen te beluisteren van 10.00 uur tot 12.00 uur.